Selamat Datang Ke 18X Cool.
Pastikan diri anda berumur 18 tahun ke atas.Jika umur anda di bawah 18 tahun kebawah.Sebarang kejadian yang tak di ingin berlaku terhadap diri anda .Pihak kami tidak akan bertanggungjawap :p .. selamat membaca..

Wednesday, April 28, 2010

SEX DENGAN BUDAK TURKISH

TO BE FRANK, BILA AKU TERBACA CERITA2 KAT SINI, ADA YANG TOTALLY REKAAN BUT ADA JUGA CERITA YANG BOLEH BUAT AKU STIM, SAMBIL BACA AKU SEMPAT MASTURBATE SENDIRI. FOR KAU ORANG PUNYA INFO, AKU NIE PEREMPUAN. TAK SEMESTINYA LELAKI JE BOLEH SHARE THEIR STORY, AKU PUN NAK SHARE AKU PUNYA STORY.
OKLAH, TAKNAK MEMBUANG MASA LAGI.....KETIKA ITU AKU SEDANG BELAJAR DI LUAR NEGERI...AKU BELAJAR DI SEBUAH UNIVERSITI DI USA. KEJADIAN INI BERLAKU KETIKA AKU BERADA DI TAHUN AKHIR. BIASALAH, SELALU TAHUN AKHIR BANYAK PROJEK YANG HENDAK DIBUAT, TIBA2 JE, LAPTOP AKU BUAT RAGAM. AKU TAHU GUNAKAN LAPTOP BUT KALAU BENDA TU DAH ROSAK, MANALAH AKU TAHU...AKU BUKANYA EXPERT SANGAT PASAL COMPUTER NIE.
SO, KAWANKU DI CAMPUS PERKENALKAN AKU PADA SALAH SEORANG KAWANNYA YANG MAHIR MEMBAIKI COMPUTER. SO, SUATU HARI TU, AKU KE DORM NYA, KEBETULAN DIA MEMILIH BILIK YANG PENGHUNINYA CUMA SEORANG SAJA.
NAMANYA...."S", DIA STUDENT FROM TURKEY, ORANGNYA TINGGI LAMPAI DAN KULITNYA CERAH, DAN TANGANYA BERBULU. AKU MEMANG SUKA MELIHAT PEMUDA YANG BANYAK BULU...:):):)
KEBETULAN AKU CUMA PAKAI SHORT AND T-SHIRT(MAKLUMLAH MUSIM SUMMER). SO, "S" JEMPUT AKU MASUK DAN DIA LETAKKAN LAPTOPKU DI ATAS SEBUAH MEJA. DIA KATA, DIA HENDAK TENGOK APA YANG ROSAK SEMENTARA AKU DUDUK DISEBUAH KERUSI SAMBIL MEMBACA MAGAZINE. BEBERAPA MINIT KEMUDIAN "S" KATA, DIA AKAN REFORMATKAN LAPTOPKU DAN INI MENGAMBILA MASA 1 HINGGA 2 JAM. AKU MEMANG MALAS NAK BALIK KE APRATMENT AKU, BECAUSE 2 JAM LAGI, AKU NAK KENA AMBIL LAPTOP NIE DARI "S", SO, AKU JUST STAY OVER AT HIS PLACE.
"S", TAHU YANG AKU DAH MULA RASA BOSAN WAIT FOR HIM TO COMPLETE REPARING MY LAPTOP SO DIA PANGGIL AKU DAH DIA OFFER AKU MAIN GAME DIA KAT DALAM LAPTOPNYA. AKU DUDUK DI ATAS KATILNYA SAMBIL, BERMAIN GAME DI DALAM LAPTOPNYA SEMENTARA "S" SIBUK FORMAT LAPTOPKU.
LATER, "S" COME OVER, AND HE SAT BESIDE ME DAN SAMBIL MELIHAT APA GAME YANG AKU TENGAH MAIN. SEMASA AKU TENGAH MAIN GAME TU, TANGAN "S" TERLANNGAR TANGANKU...DAN BADAN KAMI SALING MENGHIMPIT SATU SAMA LAIN....AKU BIARKAN JE. TIBA2 "s" CIUM LEHERKU...AKU BIARKAN SAJA SAMBIL CONTINUE PLAY THE GAME. "S" KEPT ON KISSES ME ON THE NECK HINGGA AKU DAH TAK TAHAN AKU BERHENTI MAIN GAME DAN TERUS MERENUNG "S". "s" DAN AKU LOOK AT EACH OTHER AND AKU DENGAN SEGARA MENDAKAP "S" DAN KAMI SALING BERCUMBU...FROM SHORT KISSING TO FRENCH KISSS..LIDAH KAMI SALING BERTEMU DAN AKU SEMPAT SUCK HIS TONGUE. "s" MULA TANGGALKAN t-SHIRT YANG DIPAKAINYA, DAN KEMUDIAN DIA MENANGGALKAN t-SHIRTKU AND UNHOOKED MY BRA.
PABILA "S" TENGOK TETEKKU, DIA TERUS MERAMASNYA DAN SUCK AND LICK ALL OVER IT. TETEKKU TAKLAH BESAR SANGAT....36 CUP(B). DIA SUCK AKU PUNYA NIPPLES SAMPAI MERAH AND TEGANG DAN AKU RASA KENIKMATANYA SAMBIL MENGERANG(TANDANYA..BEST). AKU BISIK KE TELINGANYA, SAMBIL BERKATA, THAT "I WANT MORE....."S" KEMUDIAN TAKE OFF HIS SHORT AND AKU DIBARINGKAN DI KATIL. KONEK "S" WOW! BESAR....8 INCHI DAN DAH MULA TEGANG.....AKU MASIH MENUNGGU "s" BARING DIATASKU.
"s" MULA BARING DIATASKU DAN DIA MULA MENCIUM LEHERKU, TERUSSS KE TELINGAKU,,,DIJILAYNYA KEDUA-DUA TENLIGAKU(AKU DAH MULA RASA STIMMMMMMMM) DAN KEMUDIAN DIA TERUS MENJILAT TETEKU DAN BELLY BUTTONKU,,,,KEMUDIAN DIA BERHENTI DAN SENYUM MELIHATKU...AKU KATA PADANYA..."S" JANGANLAH MAIN2, I DAH TAK TAHAN NIE...SO DIA MULA MENCIUM PEHAKU DAN AKE ATUTOMATICALLY MEMBUKA KELENKANGKU SUPAYA "S" DENGAN SEGERA MENJILAT PUSSY KU YANG SEDANG MENANTI. KEPALA "s" SUDAH BERADA DI TENGAH2 PUSSY...DAN AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH....."S" DAH MULA MENJILAT PUSSYKU...YANG KEBETULAN AKU BARU SAJA SHAVED......"s" MENJILAT AND SUCK MY MUTIARA AND LICK IT HARD............OOOOOOOOOOOO, AKU DAH TAK TAHAN LAGI...BADANKU DAH TAK TENTU ARAH...........AKU LIHAT "S" SEMAKIN RANCAK MENJILAT PUSSYKU...AIR KU BANYAK YANG TELAH KELUAR....AKU DAH MULA CLIMAKS....."s" TAHU YANG AKU DAH CLIMAKS DAN SEKARANG GILIRANKU UNTUK BUAT PADANYA.....AKU BARING DIATAS "s" DAN BADAN YANG TEGAP DAN PENUH DENGAN BULU BUAT AKU STIMMMMMMMM...AKU DUDUK DI ATAS BADANYA DAN "S" MENGADAP AKU...AKU KATANYA PADANYA....."I WANNA EAT U UP NOW". "S" HANYA TERSENYUM, DAN AKU MULA PERANANKU....
AKU MULA MENCIUM DAHINYA, TERUS KE LEHERNYA DAN TELINGANYA....DAN MENCIUM BIBIRNYA DAN SEMPAT GIGIT LIDANYA DENGAN PERLAHAN....TERUS AKU MENCIUM DAN MENJILAT BADAN "S"....DARI WAJAH "S" AKU TAHU DIA TAK SABAR MENUNGGU KONEKNYA DIHISAP. KONEKNYA,DAH MULA STIM....AKU MULA LICK HIS KEPALA KONEK DAN SUCK IT HARD.....I LICK IT AND SUCK IT IN AND OUT ...DAN AKU SUCK HIS 2 BALLS.....AND HE LIKE IT SO MUCH.....AKU MULA SUCK HIS KONEK REAL HARD....UNTIL "S" MENYURUHKU..."DO IT FASTTTTTTTT........AND AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH.....HIS AIR MANI KELUAR TERPANCUT BUT AKU TERUSKAN LAGI MENJILAT KONEKNYA...MULUTKU PENUH DENGAN AIRMANINYA...LEPAS TU AKU BARING DIATAS "s" SAMBIL MENCIUM MULUNYA....AKU KATA PADANYA..AKU DAH TAK TAHAN..BUT DIA KATA...TUNGGU 5 MINIT LAGI AS AIR MANINYA BARU KELUAR...BUT DIA SURUH AKU LETAKKAN PUSSYKU DI MUKANYA....APA LAGI...AKU PUN IKUTKAN JE.....DIA MULA MENJILAT PUSSYKU..YANG DAH MULA KERING.....AKU RASA STIM KEMBALI....BILA DIA MENJILAT BIJI KELENTIKU........AIR MULA KELUAR DARI PUSSYKU........DAN "s" MASIH LAGI SUCK AND LICK MY PUSSY..BEBERAPA MINIT KEMUDIAN..."S" BARINGKANKU DAN DIA PULA DIATASKU.....KONEKNYA DAH MULA TEGANG...DAN AKU TAHU BIAL2 MASA SAJA. DIA AKAN MASUKAN KONEKNYA DI DALAM PUSSYKU....."OOOOOAAAAAAA...KONEKNYA YANG TEGANG TADI.....DAH BERADA DIDALAM PUSSYKU....WALAUPUN AKU DAH TAK VIRGIN, TAPI, PUSSYKU...MASIH TIGHT LAGI, AS AKU JARANG BERSETUBUH DENGAN ORANG LUAR MELAINKAN KENALAN RAPATKU..IALAH,KALAU AKU GIAN AKU CUMA MASTURBATE SENDIRI....AKU BUKANLAH GADIS YANG SUKA SLEEP AORUND(SILAP HARIBULAN...KENA AIDS, BARU PADAN MUKAKU.)OKLAH..SAMBUNG BALIK....CERITA...
LEPAS TU, "s" PUMP IT HARD IN AND OUT OF MY PUSSY....HE PUMPING IT REAL HARD.....KONEKNYA YANG TEGANG...DAPATKU RASAKAN.....DIA KATA PADAKU...THAT DIA TAKNAK LEPASKAN DALAM PUSSYKU..SO AKU SURUH DIA LEPASKAN KAT LUAR....HE PUMP IT IN AND OUT.....AND AKU KALAU BUAT SEX...MEMAMNG TAK TAK DIAM...CONFIRM BISING PUNYA...............PEDULI APA ORANG DENGAR.....DAH TERLALU BESTTTTTTTT....."s" DAN AKU DAH TERLALU STIM...AND AKU TAHU AIR MANI "s" AKAN TERPANCUT KELEUR TAK LAMA LAGI....."UUUUUUUUOOOOOOOOOOO", "s" DENGAN SEGERA MENGELUARKAN KONEKNYA DARI PUSSYKU......DIA MENGERANG, "s" MEMANG HEBAT....LEPAS TU KAMI TIDUR BEBERAPA JAM...DAN 2 HARI KEMUDIAN BARULAH LAPTOPKU SIAP DIBAIKI OLEH "s". "s" TAK MAHU BAYARAN DARIKU, DIA KATA, KALAU DIA RASA STIM, DIA NAKKAN BADANKU....AKU HANYA TERSENYUM. "S" MEMBERITAHUKU, DIA TAKUT MENGADAKAN PERHUBUNGAN SEX DENGAN GADIS2 LAIN MELAINKANKU KERANA...DIA SUKA DENGAN GADIS2 MELAYU..REASON, "MALAY GIRLS ARE PEMBERSIH".
SAMPAI SEKARANG, AKU MASIH BERSETUBUH DENGAN "s", KERANA AKU TELAH MENYAMBUNG PELAJARANKU DI PERINGKAT YANG LEBIH TINGGI DAN BEGITU JUGA "S".
"S" PERNAH, MENYURUH AKU MENJADI TEMAN WANITANYA..BUT AKU MENOLAK DENGAN ALASAN, AKU BELUM READY TO COMMIT WITH ANYONE....ENTAHLAH, WALAUPUN SEKARANG NIE AKU HANYA BUAT SEX DENGAN "s" BUKAN DENGAN ORANG LAIN BUT AKU TOLAK PERMINTAANYA UNTUK MENJADIKAN KU TEMAN WANITANYA....AKU TAHU "S" SERIUS DENGANKU KERANA DIA CUMA BUAT SEX DENGAKU SAJA...BUT ENTAHLAH KENAPA AKU BELUM LAGI SEDIA MENJADI TEMAN WANITANYA WALAUPUN, KAMI BEGITU RAPAT...MUNGKIN SUATU HARI NANTI.......PINTU HATIKU AKAN TERBUKA UNTUKNYA ATAU DENGAN PEMUDA LAIN.......

4 comments:

 1. Cerita yang bagus.. teruskan..
  Tumpang Iklan
  Pejam Mata sayang..
  Sakit sikit ni..tahan ya..
  >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

  ReplyDelete